Tuesday, 11 October 2011

Pencarian Aku Penghibur Tentang Kisah Cinta

in the name of Allah the most gracious and most merciful

--> klik header untuk join <--  

BLOG AKU PENGHIBUR
okayy okayy
ape yang fatien bole cakap pasal blog acik nihh
errmmm ermmm 
> banyak yang fatien nak cakap nihh acik :D <
mule mule fatien terjah blog acik memang daa ter-fall in love sebab 
 template yang acik gune > warne hijau < memang tenang sangat
siap ade dendolion > entah betul ke tak nihh fatien eja -__-'' salah betulkan ye ? <
memang tenang je bila masuk blog acik 
then entry entry acik best sangat and yang paling penting and gojes,
siap ade rainbow lagi tau > tulisan yang warna warni <
jarang nak tengok lelaki buat camtuhh tau sebab dorang rase cam lecehh
but acik buat entry dia lebihh colourful gituhhh ! :D
and lagu yang acik bubuh memang bestt > bunga bunga cinta OST dalam mihrab cinta <
senang cerite fatien nak cakap
> simple but tenang and rainbow rainbow <
suke ! :)
Photobucket 

TENTANG KISAH CINTA 
and acik cakap cerite kisah cinta masing masing kan ?
mehh fatien bagitau sikit 
> padahal nak tulis panjang lebar :P <
kami mule kenal mase tahun 2006 and tyme tuhh fatien form1 and dia form3
kami kenal sebab kakak punyer pasal laa
kakak ade kawan laki but dia tak suke melayan ponn
then fatien gune number yang kakak pakai sebab pestime gune phone > bebudak lagi -__-' <
then nak dijadikan cerite
kawan kakak tuhh pegi bagi number fatien kat si dia nihh
and start dari tuhh fatien kenal dia kami kawan
kawan punye kawan and kawan
dia ponn ter-fall in love kat fatien laa kann and fatien terime je laa kann
> pestime kapel seyhh :D <
kami start same same and memang tak penaa jumpe langsung
dia ade ajak jumpe but fatien suruh dia tunggu lagi 3 4 tahun
> budakbudak mane bole sesuka ati nak kua kann ? susaa :) <
mule mule dia cam susaa laa gak tapi dia ikot aje
maknanye kami kenal and sesame but tak penaa jumpe langsung
nak di pendekkan cerite
Alhamdulillah akhirnye kami jumpe jugak after 3 4 tahun tuhhh 
kat open house uma dia bersame family dia jugak
 dia ajar fatien supaye jujur and terus terang
and dia jugak penaa confess kat fatien yang mase mule mule kapel dulu
dia cume nak main main and testing je
tapi last last dia suke and sayang kat fatien sebab cara fatien and hati fatien
 > hampehh punya orangg -__-'' < HAHA :D
and alhamdulillah kami masih bersame sampai sekarang dekat 5tahun
adat laa kan kalau merajuk and gaduh sikit sikit
dia selalu buat fatien gelak dengan lawak lawak sengal dia :D
dia tunjukkan fatien betapa pentingnye sesebuah family and perhubungan
 and ajar fatien supaye independent 
> sebab fatien terlalu bergantung pada orang :') <
dulu dia selalu cakap yang dia tak hensemm and takot fatien tak suke
HAHA :D lawak je cakap camtuhh
tapi rupe tuhh tak pentingkan acik ? yang penting niat dan hati dia :') 

 
kat sini jelaa cite fatien ye wahai acik 
sorry laa panjang bebenor ceritenye HEHE :)

 Photobucket
thanks for readin' peeps !
much love <3 :D

3 comments:

Aku Penghibur said...

wow bestnye kisah cinta nie ///nak jugak /..nak jugak :)

Aku Penghibur said...

saye nak jugak kisah cinta cm nie ..best !!!:)

nur fatinah mohammad shariff said...

thankz acik.. bestt dapat join segmen acik :)