Wednesday, 18 April 2012

hospital dan persiapan kawen.

in the name of Allah the most gracious and most merciful

ehem ehem. uhuk uhuk. 
sorry sebab gua tak berapa nak sihat sikit
harini gua agak ganas sebab dah lama tak mengganas
err. perlu ke ?
yee. memang perlu jadi ganas sekali sakala.

semalam gua telah keluar dengan ibu 
nak carik set bilik tidur untuk pengantin 
tapi sayang seribu kali sayang
bukan gua yag nak kawen tapi kakak sulung gua nak kawen
melepas laa gua. sedihh !

setelah seminggu gua tak dapat coolblog
semalam jugak hasrat hati gua tercapai
dua coolblog gua sorang yang hadap. hihiii
gua memang penagih tegar coolblog.
sekian.

harini hajatnya nak pergi buat ic baru
sebab ic gua tuu dah lama pastu ic tuu spoil sikit
sebab tak nampak batang hidung gua yang mancung niii
dah macam voldemort dah gua tengok
gua malas nak tunjuk sebab tu ic gua darjah 6 dulu
muka budak budak lagi and nampak comel gitu.
karang semua terpikat pulak. haha !

tapi hajat buat ic terpaksa dibatalkan
sebab abah gua kene tahan ICU pagi tadi.
sepantas kilat gua ngan ibu pegi hospital.
abah gua memang degil sama macam gua.
ade saluran dalam badan yang nak tersumbat then
kalau dia silap langkah boleh jadi lumpuh T_T

boleh lagi dia bergurau bagai kat sana.
siap kata nak balik nak pergi mancing laa hapee.
gua ngan abah memang serupa sangat.
kami lahir pada tarikh dan hari yang sama.
iaitu 25 november hari kamis (tak silap hari laa)
kami same same anak number tiga dalam adik beradik
kami keras kepala dan keras hati.
degil dan susah nak dengar kata.
dah kena batang hidung baru reti nak duduk diam.
itu kami

errr. tapikan satu benda yang tak same laa.
gua banyak mulut tapi abah gua macam tak sangat.
gua memang banyak cakap.
bila dah start cerita memang akan cakap dan cakap.
haha. itu gua.

okayy laa.
mulut gua memang nak cakap lagi.
tapi tangan gua penat dah menulis.
baiibaii.

2 comments:

kai said...

igtkan kamu yang kawen...
heh heh..
semoga ayah kamu cepat sembuh ye...

nur fatinah mohammad shariff said...

hee. fatynn kawen ? i'Allah kalau ade rezki lepas niii. haha :D

terima kasih ye encik kai :)