Monday, 3 October 2011

faedah laa jugak kann ? :)

in the name of Allah the most gracious and most merciful

hyepp peeps !
sehat ke semuanye harinihh ? semua okaay okayy je ?
hope semua baik baik sayangg laa ehh ? HEHE ^^
fatien kan daa start cuti sem and cuti ponn cume sebulan je ponnn
hampehh hampehh ! 
takde benda yang bestt fatien nak buat sepanjang cuti nihh
tak plan pape lagi ponn and tersangat laaa boring ye datuk datin sekalian
Photobucket


tapi fatien ade satu hobby baru yang agak berfaedah laa kott kan
BACE NOVEL ! yeayyy !
dulu memang pena addicted ngan novel tapi stop jupp
sebab rase macam boring sangat
HAHA ! > padahal daa takde toke buku yang selalu borong novel <
kakak fatien yang kedua memang addicted gila gila dengan novel nihh
kat rumah daa sebeban novel novel yang daa dia khatamkan
banyak gila laa wa cakap sama lu !
bole buat mini library daa kat rumah nihh
NGERI NGERI !
Photobucket 

and tadi tengah baca novel AD + IZ 
novel nihh memang kelaka habiss and ayat dia macam rock rock sikit
besttt ! tergelak sorang sorang dalam bilik nihh bace novel tuhh
memang salah besar laa kalau daa bace novel nihh
al-maklum laa nanti susaa nak stop and tak buat benda lain :D
Photobucket 

okayy okayy
nak sambung menelaah novel pulak
HAHA :D
babaiiii peeps !
much love <3 :)

2 comments:

Cik Shiqa said...

shiqa pun suke baca novel.. mcm nk wat libry gak.hehehe

nur fatinah mohammad shariff said...

hehe.. kita punya hobby yang same.. love it ! :)