Thursday, 8 September 2011

sesal kemudian takde guna -,-

in the name of Allah the most gracious and most merciful

hyepp peeps !
camne semua orang harini
ade baik ke
mood dalam keadaan terkawal atau diluar jangkaan
kalau mood korang semua okayy
bagus laaa
tapifatien nihh hah
sekali lagik mood malas datang balik
littlegirlemoticon
> padahal memang hari hari malas -___-'' <

abah dengan bahagianya mengishtiharkan bahawa
beliau akan menghantar si puteri santek menarik tak bape nak tebaboOm nihh
balik ke campus pada hari jumaat
ye sekali lagi bahawa fatien balik hari jumaat iaitu esok
ape ? ape ? esok ? ?
littlegirlemoticon
tidakk ! tidakk ! dan tidakk !

HAHA
padan muke kau wahai fatien yang tidak sedar diri
nak exam tapi buku ade kau sentuh
takkan ?
ni laa akibatnya and you deserved with it 
littlegirlemoticon

okayy laa
kat rumah pon fatien cume main main ye para hadirin yang dikasihi sekalian
tengok tv and menghadap incikAsus ini
bergosip hot hot bersama kakak kakak tersayang
littlegirlemoticon

bersenam di dalam rumah dengan gaya seperti jennifer lopez
berbekalkan stok semangat yang semakin jitu di dalam jiwa yang kental nihh
littlegirlemoticon

supaya badan yang semakin bahagea ini dapat kembali seperti asal
dan mereka sanak sedara takkan cakap pape lagi kat fatien

sebab tahun nihh ramai yang sangat baik hati
mencomment diriku yang semakin hari semakin bahagea sampai tak ingat dunia
mula mula kata kurus laaa sekarangg
daa kecik laa
ape rahsia bole kecik camnihh
bagi laa acik rahsia tuhh
littlegirlemoticon
terus budak nihh perasaan sampai terus makan bebanyak lagi

tapikan
tapi
urmmmm tapi tapi
ade yang kata sekarang fatien berisi and tembam
sampaikan budak budak pon cakap camtuhh
> budak takkan mentipu kann ? mereka insan yang jujo <
littlegirlemoticon
terus ini budak jadik senyap-diam-seribu-bahasa
jujo saia sentap dengan itu okayy

okayy laa
time tuhh packing packing barang
and baca buku bia dapat 4flat
HEE~
> baca laa sangatt ! -__-'' <
littlegirlemoticon


thankz for readin' peeps
fatien sayang korang korang and
sayang budak demokk jugak

much love <3

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

selamat menjdi pelajar smula hehe

nur fatinah mohammad shariff said...

hehe.. thankz akak.. agak agak malas ye disitu nampaknye -___-''