Sunday, 18 September 2011

bodyguard first class :)

in the name of Allah the most gracious and most merciful

hyepp peeps !
harini rasa nak gelak lelaju laa
> gelak lelaju ? OVER kau peahh ! HAHA <
tanggal 17september2011
tarikh tak berapa nak keramat sangat laa kann
sebab keluar ngan biskut a.k.a anepp and kakak farhana ke mines :)

kisah bermula bila fatien ngan anepp je plan nak kua sesame berdua
konon nak saling kene mengenakan laa nihh
fatien memang jenis suke sakat orang and suke laa bab bab kacau orang nihh
kemain lagi anepp nak kenekan fatien but last last takde pape ponn
> cakap je lebih laa kau biskut ! :p <
Photobucket

kami pergi naik ktm bangi and pegi pon kul 11 lebih camtuhh
gara gara sii biskut yang siap mengalahkan seorang puteri raja yang nak bersanding
memang bestt laa fatien ngan kakak farhana tunggu dia kat depan gate campus
sampai sampai je terus naik prebet ( teksi )
dengan makcik tuhh bawak kereta sambil layan lagu dangdut
memang pedasss laa makcik ! :D
kami layan jelaa sambil senyum senyum ngan kakak farhana
Photobucket

sampai sana terus g bowling
what ? bowlingg ? daa laa fatien tak reti main benda alahh tuhh
masa nak bayar dorang dok suruh fatien main sekali
anepp pulak kata
'' Miss, kau pakai kasut sebelah aku pakai sebelah ''
fatien memang tolak awal awal lagi and taknak main langsung
kang masuk longkang bola bowling tuhh tak pasal pasal dorang gelakkan
mereka memang sengaja ye wahai tuan tuan sekalian alam
Photobucket

time balik pulakk
hujan dengan lebatnya seperti tak mengizinkan kami untuk pulang 
ape lagi, kami redah jelaa dengan hati yang tak berapa nak kering
anepp ngan kakak memang daa lepas and fatien pulak tercicir
nak lalu tapi ade air hujan tuhh bertakung kat laluan tuhh and fatien pakai kasut
ape lagi, fatien buat keje gila laa
bukak kasut and stokin and redah dalam air tuhh sambil berlari comel
HAHA ! sampai je anepp dok gelakkan dia kate siap bukak kasut lagi
itu laa fatien, memang daa tak heran ngan orang lain
janji bahagea hingga anak cucu
Photobucket

saat saat tragik ketika di mines HEE~ :)
------------
candid and picture yang gerak gerak itu seni -__-''

fatien yang suruh bubuh name BISKUT :D 


gaya juara yang poyo :p

muke orang tak reti main and hanya jadi penonton yang dibuli -,-'

kakak farhana yang poyo konon nak beli baju :D

salute springg kat biskut yang sudi jadi bodyguard i HAHA :D

bubur ayam for fatien time lunch :)

sizzling for kakak and biskut
konon sangat lapaq tapi langsung tak abes :p

menunggu biskut yang busy ngan projek dia
for biskut, please stop it A.S.A.P ( as soon as possible ) keyhh ?

bodyguard i daa hilang ! missing in action.. HAHA :D

kami gaduhh ! HAHA :D

stok muke gangster yang biskut ade
for biskut,
nih picture khas buat kau untuk provekan yang muke kau memang ganas
buat aku ngeri okayy -__-''
next time, just put a big smile on your face like me yaww ! HAHA :D
------------------

lain kali aku akan lawan bowling ngan kau biskut
and thankz to kakak farhana yang sudi teman sekali kami keluar
tingkatkan prestasi anda untuk jadi boduguard level first class ye biskut HAHA :D

much love <3 
thanks for readin' lovely peeps ! :)
lastly, rindu kau cik mimie and heart you much !

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

hang out nampak =)

nur fatinah mohammad shariff said...

aah kak.. keluar release tension... maaf lambat reply mesej akak... ade masalah teknikal sikit :)