Saturday, 7 March 2015

105hari suami isteri.

In the name of Allah the most gracious and most merciful.
Baru 4bulan orang dah menanya, "Ade isi dah ke?". Hmm, bawak bersabor.
Awak belum habis honeymoon berdua lagi. Eventho ade selisih paham ke ape, still rasa manisnye hidup berdua.
Pegi balik keje suami hantar dan amik. Rasa taknak belajor kereta dan taknak bawak motor. Hmm, lebih kurang macam nak ngengade manja laa nh. Haha.
Berdekah gelak kite dengan main game ketuk kepala ngan botol. Itu pon dah sweet bagi aku.
Takpe, hidup sederhana tapi penuh bahagia. Kan sayang? Mekasih buat aku rase cukup walau tak mewah :')
Dengan kau pon aku dah rase kaya. Kaya dengan gelak bahagia.


2 comments:

lynndamya said...

Salam, haha so sweet dik (n_n) kann, agaknya itu lah jodoh sebenarnya, even kita maen games sesama pun dh gelak smpai sakit2 perut..hahah..xpe, honeymoon dulu puas2~ hahah kalau ada rezeki ye ade kann..semoga jadi isteri yg baik dan solehah, aminn~ :D

Myra Anne said...

hehehe..bese la tu awak. saya ni lg la haa.. dah setahun lebih.. orang asek dok tanya je.. allah belum bagi. kita usaha jela.. kan?

sementara tu kita honeymoon puas2..=P