Saturday, 26 March 2011

""..only ME and MYSELF..""

memang susah untuk menempuh ke alam remaja... sama macam aku... banyak rintangan... sebab pe..?? sebab baru nak kenal ngan dunia nih... aku tak nafikan.. aku memang bukan seorang yang bijak.. tapi aku jugak cuba untuk menjadi yang terbaik... aku juga akan jatuh if orang d'sekeliling tak support aku disaat aku memerlukan mereka... mungkin pandangan orang tentang aku.. aku adalah seorang yang ceria 24hours.. takde masalah and sentiasa happy ngan hidup aku nih... tapi..itu cuma dari luaran.... aku seorang yang sensitif.. aku akan betulbetul down bila aku d'himpit kesedihan dan pada ketika itu... aku k'seorangan... pergHh!!tuhan jek yang tau perasaan aku mase tuh... takde tempat mengadu.. tak tau pada sape aku nk share segala masalah aku... arghH!!mase tuh.. aku betulbetul give up!! mungkin cara aku seperti..  "i can't stand on my own foOt.." terlalu m'harapkn orang lain... tapi,aku dalam proses untuk lebih independent... aku cuba mengenali siapa aku... cuba untuk m'jadi diri sendiri... tapi aku gagal...!!! adakah aku perlu tunjukkan imej aku s'mate2 untuk orang lain...???? plizzz laaaa... aku perlu buat keputusan sendiri... biakn aku jadi diri sendiri...